Statoil Mastercard

Et kort for deg som kjører bil og fortsatt er en av dem som har behov for drivstoff. Selvsagt kan kortet også brukes av alle andre, enten du bruker strøm til bilen eller kjører med offentlig transport. Men med dette kortet, er du sikret rimeligere drivstoff. En får 30 øre i rabatt fra første liter, som tankes hos enten Statoil, 1-2-3 automater eller Best-stasjoner over hele landet. Og bruker du mye drivstoff og tanker for mer enn 2500 liter på et år, da får du 10 øre ekstra rabatt.

Ekstra bonus med Statoil Mastercard

Kortet er tilknyttet landets største oljeselskap og har derfor en del bonuser og rabatter tilknyttet bilen. Du kan få en bonus på 1% på alle kjøp utenfor Statoil, i alle butikker og andre steder hvor du kan bruke ditt Statoil Mastercard. Betingelsen for å få denne bonusen, er at du tanker minimum 500 liter drivstoff i løpet av et kalenderår. Klarer du dette, får du denne bonus. Det eneste du ikke får bonus på, er kontantuttak og kjøp hos konkurrerende bensinstasjoner i Norge.

Hos Statoil er det også mulig å få et tilleggskort til andre familiemedlemmer. Da kan dere spare opp bonus i fellesskap, få rabatt på drivstoff til begge bilene og holde oversikt på en samlet faktura. En kan også overføre penger fra kredittkortet og til din egen bankkonto, om du ønsker å bruke noen av pengene til betaling av vanlig regninger.

Fordelsprogrammet Statoil Extra

Statoil+Auksine_250x157,0 (1)Statoil Extra er et eget fordelsprogram for alle som har kort hos Statoil, uansett om det er vanlig bensinkort eller kredittkort.

Registrer kortet ditt hos Statoil Extra og en får tilgang til enda flere fordeler. Betaler du med ditt Mastercard, kan du få 25% hos Crossbrands.no. Kanskje trenger du en feriebolig til ferien eller en langhelg? Om du bestiller hos Interhome, er det mulig å få opptil 45% rabatt på feriehus og leiligheter.

Apropos ferie, så har du også tilknyttet en reiseforsikring i kortet. Den eneste betingelsen, er at du betaler minst 50% av reisens pris med ditt Mastercard. Forsikringen er via Codan Forsikring.

Praktisk informasjon for deg som ønsker kortet

Kortet blir utstedt av SEB banken. Du må være fylt 20 år får å søke og ikke ha betalingsanmerkninger. I tillegg må du ha en fast inntekt. Det er gratis å få kortet og det er heller ikke noen årsavgift å betale.
Perioden med rentefri betaling er på gode 45 dager og ved betaling etter denne perioden, er den effektive renten på 26,27%. Ved kontantuttak i automat, beregnes 4% i gebyr.