Eika Business

Dette kredittkortet er fra Eika Bank. Kortet er et VISA kort og kan med fordel brukes som betalingsmiddel på nettet eller på en reise. Kortet kan bestilles av alle, men er primært laget for de som reiser en del, enten gjennom jobb eller privat. Du trenger å være 18 år for å søke om kortet, ha en minimumsinntekt på kr. 50.000,- i året og ikke ha noen betalingsanmerkninger. Kredittrammen begynner fra kr. 5.000,- og en øvre grense avtales nærmere. Om du har god inntekt og bruk for et kort med høy kredittramme, er dette kortet noe for deg.  Med mye reiseaktivitet blir det fort en del utgifter som det må legges ut for i forbindelse med fly, hotell, leie av bil og opphold. Da kan det være kjekt med et kredittkort, hvor du ikke trenger å tenke på om du har brukt for mye av den avtalte kreditten.

Det praktiske

Kortet utstedes av Eika Bank og du får automatisk 45 dagers rentefri betaling. Velger en å dele opp betalingen av den siste fakturaen, vil det begynner å løpe på renter. Den effektive renten er på 26,1% per år.  Kortet er gratis, ingen årsgebyr eller etableringsgebyr. Det er også gratis å bruke kortet rundt om i verden, uansett om det er i en nettbutikk eller betaling til hotellet. Eneste kostnad er ved uttak av kontanter, da påløper det et gebyr på kr. 45,- + 1% av uttaket.

Hvilke fordeler får du med Eika Business

eika_kort_800x400Du kan oppnå ulike rabatter om du betaler med ditt Eika Business Visakort. Mange av rabattene er knyttet opp mot deg som er mye på reise. Du får tilgang til Dealpass og på denne nettsiden finner du rabatter til en lang rekke nettbutikker. Rabattene ligger i størrelsesorden 10-25%.  Eneste betingelse er at du betaler med kortet ditt.  Her er det også mange spisesteder, som gir rabatt om du betaler med kortet ditt, hele oversikten finner du på nettsiden til Dealpass/eika. Når du planlegger din neste reise, kan du gå inn på enten Eikahoteller eller Eika leiebil. På leiebilnettstedet, får du ekstra 10% i rabatt på din neste leiebil om du bruker Visakortet. På hotell nettstedet har du tilgang til mer enn fem millioner overnattingssteder. Alle gir deg best mulige pris når du betaler med kortet.

Forsikring sammen med kortet

Sist men ikke minst, ligger det en reiseforsikring inkludert i kortet. Denne dekker det meste og eneste kravet er at du har betalt halvparten av reisen din med kredittkortet. Ønsker du en enda bedre dekning, så kan du bestille utvidet dekning. Denne koster kun kr. 249,- per år og i tillegg får du tilgang til mer enn 800 flyplasslounger over hele verden. Du får også tilgang til en ID-tyveriforsikring med kortet. I disse elektroniske tider, kan det skje at noen får oppsnappet opplysninger om deg, og dette kan fort bli dyrt. Med denne forsikringen får du hjelp av advokater og jurister, begrenset opp til kr. 50.000,- i advokatregninger.  


https://eika.no/privat/betaling/kort/kredittkort