Re:member forbrukslån

Kredittkortet re:member er nok et kjent navn for mange nordmenn, ettersom nesten 800 000 av oss eier det! I mange år har dette vært det eneste markedet for re:member, men de seneste årene har de også satset på forbrukslån. Dette kalles for re:member lev, og er et nokså gunstig for brukslån som du kan bruke til akkurat hva du vil. Her kan man søke om både små og store summer, og få en gunstig rente tilpasset den økonomien du selv har. Forøvrig kan du også besøke http://www.lånutensikkerhetguide.no for flere lån uten sikkerhet.

Betingelser og vilkår for lånet

Med forbrukslånet fra re:member kan du søke om så lite som 10 000 kroner, eller så mye som 350 000 kroner. Det er altså litt under toppnivået enn hva flere andre norske banker tilbyr, men uansett nok for de fleste. Effektiv rente ligger i snitt på rundt 16 prosent, men nominell rente kan være så lav som 7,95 prosent hvis du selv har god inntekt og økonomi. Du får inntil 12 år på deg å betale ned lånet, men den må passe med lånesummen. Uansett er det mulig å få ganske små månedsavdrag med dette forbrukslånet.

Pengene fra lånet bruker du til akkurat hva du vil, og det er ikke nødvendig å stille med sikkerhet for å søke om re:member forbrukslån. Du kan også søke om refinansiering av gammel/annen gjeld gjennom dette lånet.

Fordeler og ulemper med lånet

vorteile-nachteile-online-casinoDen største fordelen med re:member sitt forbrukslån må være at du kan bruke pengene på akkurat hva du vil, og det faktum at sikkerhet i fast eiendom ikke er nødvendig for å søke.

I tillegg får man hurtig behandling av søknaden, slik at man slipper å gå lenge uvitende om man får låne penger eller ikke.

Er det egentlig noen ulemper med å søke om lån fra re:member? Nei, vi tror ikke det, og de fleste som har søkt om forbrukslån her har nok blitt fornøyd.

Slik søker du om forbrukslånet

Du slenger enkelt inn en søknad om forbrukslån fra re:member på nettsidene til selskapet. Her må du fylle ut enkel personalia og detaljer om inntekten din, så vurderes søknaden innen noen dager. Vi anbefaler at man bruker BankID i søkeprosessen for å få mest mulig effektiv behandling. Søkekriteriene til lånet er dessuten svært overkommelige sammenlignet med hva mange andre norske banker krever. Her er nemlig aldersgrensen så lav som 18 år, og de to andre kravene sier at du må ha en eller annen form for inntekt, samtidig som du ikke har betalingsanmerkninger.